20.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno "Mađarski portčko" Ćorić odgovorio gospodinu Predsjedniku RH Milanoviću

“Mađarski portčko” Ćorić odgovorio gospodinu Predsjedniku RH Milanoviću

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja, rekao je medijima da izjave predsjednika Republike, koji ga je danas nazvao mađarskim potrčkom, nisu ukusne. Osvrnuvši se na Milanovićevu izjavu da je imao njegov CV na stolu, kazao je da je to moguće, ali u SDP nikada nije ni želio ni pristao ući.

Ćorić kaže kako iz SDP-a poznaje čitav niz ljudi čitav niz godina, a njegova najčvršća veza sa strankom je “čišćenje nereda koji je ostao nakon Milanovićeve vlade”.

“Moguće da je moj životopis bio na njegovom stolu, međutim, ja nikada nisam poželio niti pristao ući u SDP. Bernardića znam od 1997., ljetovanje u Gradcu, njegovo davno”, rekao je pa dodao da nikada nije s njim razgovarao o ulasku u SDP.

Rekao je da nema namjeru polemizirati s gospodinom predsjednikom Republike. Kaže i da ne može biti oštar prema Milanoviću, a predsjednikov današnji istup bio je potaknut jučerašnjom izjavom da je “Plenkovićeva vlada po pitanju ovrha učinila čitav niz iskoraka u odnosu na vladu prije naše”, prenosi N1.

VIDEO Milanović o herojskom zecu Plenkoviću, koji je doktorirao kod Šoroša: Aludirao je da sam ja ovisnik o kokainu. To je inspiracija iz kloake… Škoro nije terorist; Mađarski potrčko Ćorić mi je slao CV, ali nisam primao dotepence

Najnovije

Još iz rubrike