32.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Teški dani za obitelj: Oskarova brata upucali prije mjesec dana

Teški dani za obitelj: Oskarova brata upucali prije mjesec dana

Prilikom obavljanja službenih zadaća na nepristupačnom terenu, policajac (38) slučajno je pucao u kolegu policajca (43) i teško ga ranio, potvrdila je karlovačka policija prije točno mjesec dana. Do incidenta je došlo dan ranije u Ogulinu.

24sata su tad pisali o tome, a sad se doznalo da je propucani policajac (43) zapravo brat Oskara Fiurija (31), policajca kojeg je Danijel Bezuk (22) prošli ponedjeljak ranio na Markovu trgu. Nevjerojatan splet okolnosti doveo je do toga da su oba brata stradala u razmaku od mjesec dana. Nasreću, obojica se oporavljaju.

Oskarova brata su nakon propucavanja operirali baš kao i Oskara te je nakon toga bio izvan životne opasnosti. Do bolnice su ga prevezli helikopterom jer su ga ranili na nepristupačnom terenu. 24sata doznaju i da ga je ranio policajac iz Lučkog. Karlovačka policija još nije u javnost iznijela kako je točno došlo do nesreće u Ogulinu.

Inače, Fiurijev brat je član jedinice Koridor i granični policajac. Poslan je na područje Like te se ondje bavi problematikom ilegalnih migranata. U trenutku kad je propucan, navodno su ulovili grupu koja je prešla iz BiH. Obitelj Fiuri tako trenutačno proživljava teške dane te je vjerojatno i zato Oskar Fiuri s pravom ogorčen na sve širitelje mržnje na internetu i podržavatelje monstruoznog Bezukova čina.

Podsjetimo, u subotu se za 24sata javio iz bolnice potvrdivši da ima bolove, ali da je dobro i da se neće predati ponajprije zbog svoje obitelji i svih do kojih mu je stalo. Njegova poruka bila je kratka i jasna.

– Sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavačima ovakvog sumanutog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole – rekao je policajac heroj, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike