34.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Umro od koronavirusa, a bio je uvjeren da ne postoji: Tužnu vijest...

Umro od koronavirusa, a bio je uvjeren da ne postoji: Tužnu vijest potvrdila njegova supruga

Ukrajinski fitness influencer Dmitriy Stuzhuk, koji je imao 33 godine, preminuo je od koronavirusa.

Prema pisanju Sky Newsa, Dmitry se zarazio dok je bio na putovanju u Turskoj. Kada se vratio doma u Ukrajinu, influencer, kojeg prati 1.1 milijuna ljudi, testirao se na Covid-19 i nalaz je bio pozitivan te je završio u bolnici.

Tamo je proveo osam dana nakon čega se vratio kući, no odjednom mu se zdravstveno stanje pogoršalo zbog komplikacija sa srcem koje je uzrokovao koronavirus. Njegova bivša supruga Sofia je otkrila da je prevezen u bolnicu u teškom stanju i bez svijesti.

Ona je u subotu na svom Instagramu uz njihovu fotografiju s djecom objavila da je preminuo. “Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo. Ostale su jedino lijepe uspomene, troje predivne djece i vrijedno iskustvo”, napisala je Sofia.

Inače, Dmitriy je kada je prvi put završio u bolnici objavio na svom Instagramu fotografiju na Instagramu. Objasnio je da se tijekom boravka u Turskoj jedno jutro probudio s otečenim vratom i teško je disao.

“Želim s vama podijeliti da sam se razbolio te želim poslati upozorenje svima. Ja sam bio među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razbolio. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopće bezazlena”, napisao je tada, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike