Koronavirus probio u još jednu osnovnu školu u Zagrebu

Iz Osnovne škole Augusta Harambašića u Zagrebu poslali su roditeljima obavijest da će se zbog još jedne osobe pozitivne na covid-19 nastava u toj školi do daljnjega drugačije organizirati.

“Poštovani roditelji,

Još jedna osoba naše škole, nažalost, pozitivna je na COVID-19, pa je za još tri osobe izrečena mjera samoizolacije. U suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje i Gradskim stožerom donesena je odluka o novoj organizaciji rada u našoj školi od 19. listopada do daljnjeg (ovisno o situaciji).

PREDMETNA NASTAVA

Učenici od 5. do 8. razreda naše škole prelaze na nastavu na daljinu. Nastavni sadržaji bit će im objavljivani na platformi Yammer u virtualnim razredima.

RAZREDNA NASTAVA

Učenici razredne nastave nastavu će imati u školi, po ustaljenom rasporedu, osim 4. razreda.

Oba odjeljenja 4. razreda bit će u jutarnjoj smjeni.

PRODUŽENI BORAVAK

Za učenike koji su u produženom boravku aktivnosti će se odvijati kao i do sada, ali do daljnjega neće raditi školska kuhinja. Ručak ćemo osigurati na način da će biti dostavljan iz druge škole, a hranu za doručak i užinu molimo roditelje da spreme svome djetetu.

U ovoj zahtjevnoj situaciji molimo vas za razumijevanje i međusobnu podršku kako bismo prevladali izazove i poteškoće s kojima se susrećemo”, stoji u obavijesti koju potpisuje ravnatelj škole, Tomislav Filić, javlja N1.

Facebook Komentari