Za vikend moguće nevrijeme, od idućeg tjedna neobično toplo

U nastavku dana, uglavnom u istočnim predjelima, i duž Jadrana prolazno može biti kiše, pa i pljuskova praćenih grmljavinom. Ali, već sutra bit će mnogi manje nestabilnosti, a početak novog tjedna bit će u potpunosti stabilan, javljaju s N1 televizije.

No dolazi lijepo i vedro vrijeme već početkom tjedna. Postupno će biti toplije, sredinom tjedna i više nego ugodnih 20-ak na kopnu, na moru i više. Treba računati na hladna jutra, osobito početkom tjedna, kad u dijelovima unutrašnjosti može biti i slabog mraza. Na kontinentu će biti i magle, kako će vjetar biti slab, situacija stabilna.

Tako će Dubrovnik već od ponedjeljka biti osunčan i na temperaturama od 19 stupnjeva. I Dubrovnik nije jedini. Sunčani tjedan očekuje i Šibenik, Split, Zadar i Pulu. U unutrašnjosti će više temperature doći tek sredinom tjedna pa tako od srijede stanovnici Zagreba, Vukovara i Virovitice uživati u temperaturama i do 22 stupnja. Iz DHMZ-a poručuju da svejedno treba pripaziti na hladna jutra tipična za jesen, prenose 24sata.

Facebook Komentari