34.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Mamić: Promjena sustava? Sad sam pametniji nakon utakmice

Mamić: Promjena sustava? Sad sam pametniji nakon utakmice

Dinamo je u sadržajnoj utakmici pobijedio Goricu s 3-2. ‘Plavi’ su imali dva gola prednosti na poluvremenu pa su u samo četiri minute nastavka uspjeli primiti dva komada.

– Čestitke momčadi, ali žao mi je što nismo potvrdili rezultat iz prvog poluvremena. Nesretno smo primili prvi gol, a moram priznati da sam nakon utakmice malo pametniji – rekao je nakon susreta trener Dinama Zoran Mamić.

Mamić je, zadovoljan prikazanim u prvom dijelu, na poluvremenu odlučio napraviti zamjenu. Iz igre je izvadio Kastratija, a umjesto njega uveo Gvardiola.

Odlučio je promijeniti sustav igre pa je s formacije 4-1-4-1 prešao na igru s trojicom u zadnjoj liniji. Rezultat je bio primljena dva gola u četiri minute. No, Mamić smatra da ta promjena nije utjecala na prvi gol.

– Ta promjena sustava koju sam napravio, iako ona nije utjecala na primanje prvog gola, nije ono što momčad prihvaća. Nažalost, nemam puno vremena za treninge. Nasreću, do utakmice s Feyenoordom je pet dana, naći ćemo način za dva zajednička treninga i pripremu za utakmicu – dodao je, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike