34.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Zagrepčanin izludio Playboyevu zečicu: Ucjenjivao me i slao slike mojoj mami

Zagrepčanin izludio Playboyevu zečicu: Ucjenjivao me i slao slike mojoj mami

Ivica Radoš Mužinić (33), komercijalist po struci te vlasnik portala Revolucija iz kreveta, završio je na optuženičkoj klupi jer je Playboyevoj zečici Zrinki Pilipović pretvorio život u noćnu moru. Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osuđen je zbog nametljivog ponašanja na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, mora platiti 6400 kuna sudskih troškova te mu je izrečena i zabrana približavanja nesuđenoj djevojci.

Upoznali su se preko Facebooka, a komunikacija se pretvorila u opsesiju s njegove strane. Iako mu je rekla da se ne želi s njim upuštati u ljubavni odnos pa je druženje s njim i prekinula, zaljubljeni Mužinić otišao je u drugu krajnost. Od 9. siječnja do 8. veljače 2017. zatrpao ju je sa 393 poruke na sve moguće načine, slao joj mailove, kontaktirao je preko lažnih profila na Facebooku i Instagramu.

Zatrpavao ju je porukama ljubavi, čak joj je i majku zvao. Nakon što je Zrinka blokirala sve njegove kontakte, on je još više navaljivao govoreći da bi se s njom seksao, a ako mu ne udovolji, prijetio joj je da će njezine golišave fotografije objaviti javno. Neke od tih fotografija poslao je njezinom prijatelju, ali i njoj.

– Upoznao sam je u lipnju 2016. Izlazili smo svaki vikend u skupe lokale. Rekla mi je da je modna dizajnerica. Zamolila me da joj posudim 5000 kuna za neku reviju u Beogradu jer ima kredit. Povjerovao sam joj jer je bila studentica, nezaposlena i podstanar. Dao sam joj novac i dodatnih 500 kuna uplatio na račun njezine mame. Kad se u studenom vratila iz Beograda, bila je ljuta jer nisam išao s njom. Predložio sam joj da odemo za Novu godinu u Berlin, da ću sve financirati, a ona je ponavljala da ima 28.000 kuna kredita i da joj banka dnevno uzima 1000 kuna kamata. Viđali smo se i dalje, a za Božić mi je rekla da ide u Bosnu, no doznao sam da je ostala kući i to me povrijedilo. Za Novu godinu mi je, pak, rekla da ju je gazda izbacio iz stana i da je na ulici pa sam joj smještaj pronašao kod prijateljice – opisivao je Mužinić u tužiteljstvu.

Priznao je da joj je potom došao na vrata stana koja mu je otvorila njezina mama. Nakon tog posjeta, između njega i zečice, kako kaže, uslijedili su žešći tonovi.

– Zadnji put sam je čuo 27. siječnja. Rekla mi je da ne zabadam svoju njušku i da me ne želi više u životu. Promijenila je brojeve mobitela. A njezine fotografije dobio sam od osobe koja mi je pozvonila na vrata i rekla da ih ima. Identitet te osobe ne želim otkriti, a fotografije sam joj poslao kako bi shvatila da sam otkrio da mi je iza leđa bila s drugim muškarcima – dodaje još Mužinić, negiravši da iznuđivao.

– Samo sam htio svoje novac nazad na kraju, pa i bez seksa – branio se Mužinić.

Zrinka Pilipović se, pak, prisjetila dana kada ju je obasipao neželjenim porukama i kako je otkrio adresu njezina stanovanja.

– Na Novu godinu sam spavala do podne nakon proslave. Nisam odgovarala na Ivičine pozive i poruke da bi se oko 15 sati nepozvan pojavio na vratima stana. I tad sam doznala da mi je kopao po torbi i s iskaznice doznao adresu. Počeo je histerično vikati zašto mu ne odgovaram. Neko vrijeme se potom nismo vidjeli da bi mi u siječnju 2017. počeo izjavljivati ljubav. Rekla sam mu da ljubavi s moje strane nema i to sam mu cijeli mjesec pokušavala objasniti. On to nije prihvaćao, govorio mi je da osjeća da ga volim, da vidi sjaj u mojim očima. Zatim me 28. siječnja obavijestio da je kupio stan u Zagrebu te me pozvao u goste. Govorio mi je da će mi dati 20.000 kuna, da će mi kupiti mobitel, samo neka dođem. Pristala sam i otišla, ali samo da mu objasnim da prestane sa svime. Nakon toga sam blokirala njegov broj na mobitelu i sve profile na društvenim mrežama. I tada je krenulo proganjanje. Slao mi je po 30 poruka dnevno, isto toliko puta me zvao. Slao mi je mailove s različitih adresa, otvarao je lažne profile, nazvao je i moju majku od koje je čak tražio da mu javlja gdje sam i s kime. Prijavila sam ga policiji – otkrila je Zrinka Pilipović, ustvrdivši da se njegova “opsesivna ljubav prema njoj pretvorila u opsesivnu mržnju”.

Hakirao joj je profil na Facebooku i e-mail adresu s koje je skinuo, tvrdi Playboyeva zečica, njezine snimke seksualnog sadržaja i kojima joj je potom prijetio.

– Ucjenjivao me njima da pristanem na seks, slike je ubacivao u sandučić moje majke, prijetio je i slanjem snimki, a za svoje bolesne potrebe otvorio je i web stranicu na kojoj je iste objavljivao – zaključila je Pilipović, piše Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike