25.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pod utjecajem alkohola i droge izazvao tri nesreće, teško ozlijedio motorista pa...

Pod utjecajem alkohola i droge izazvao tri nesreće, teško ozlijedio motorista pa pobjegao

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je da će uz kaznenu prijavu za nekoliko djela pritvorskom nadzorniku predati 24-godišnjaka koji je sinoć pijan u Kaštel Gomilici divljao s VW Tuaregom, izazvao tri nesreće, ostavio teško ozlijeđenog motorista na cesti i otišao kada se, na kraju, zabio u metalni stup i ogradu.

– Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je svojim ponašanjem u prometu ostvario obilježje nekoliko kaznenih djela, izvijestila je policija.

Naime, policajci su tijekom večeri pronašli muškarca, doveden je u službene prostorije, utvrđeno je da je alkoholiziran, te mu je određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

– Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 24-godišnjak ostvario obilježja kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Nepružanje pomoći ozlijeđenoj osobi i Obijesna vožnja u cestovnom prometu radi čega će je 24-godišnjak uz kaznenu prijavu večeras predan pritvorskom nadzorniku, zaključuju iz PU splitsko-dalmatinske, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike