34.1 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Dobra vijest: KLM će u studenom svaki dan letjeti između Zagreba i...

Dobra vijest: KLM će u studenom svaki dan letjeti između Zagreba i Amsterdama

Nizozemska aviokompanija u prodaji nudi svakodnevne letove između Amsterdama i Zagreba do kraja studenog ove godine, javlja Croatian Aviation.

KLM je do sada u listopadu otkazao nekoliko letova na liniji Amsterdam – Zagreb, a do kraja ovog mjeseca otkazan je svega jedan polazak (srijeda, 28.10.), prenosi Jutarnji.

Kompanija planira svakodnevno prometovati na ovoj liniji i u studenome, zrakoplovima tipa E190, kapaciteta 100 putnika.

Na ovoj liniji svakodnevno će prometovati i Croatia Airlines, pa će Zagreb s glavnim gradom Nizozemske biti povezan čak dva puta dnevno.

Tek preostaje za vidjeti hoće li KLM u studenome otkazivati određene polaske, to će svakako ovisiti o razmjeru globalne pandemije i statusu rezervacija. KLM je do sada bio redovan na liniji prema Zagrebu i otkazan je vrlo mali postotak najavljenih letova.

Druga linija KLM-a u Hrvatskoj, između Amsterdama i Splita, prometuje sezonski, te će i ove godine završiti s prometovanjem na kraju listopada. Posljednji let ove godine na liniji Amsterdam – Split najavljen je za subotu, 24. listopada, kada ujedno i završava ovogodišnji ljetni red letenja, piše Croatian Aviation.

Najnovije

Još iz rubrike