Policija našla brdo marihuane u kući 44-godišnjaka. Na tavanu ih dočekalo novo iznenađenje

Foto: PU Zagrebačka

U dvorištu jedne obiteljske kuće u Novoselcu nadomak Ivanić Grada stabljike marihuane rasle su k’o lude. Otkrili su to zagrebački policajci koji su 44-godišnjeg muškarca koji je živio u toj kući, uhitili i kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Kriminalističkim istraživanjem se ustanovilo da je do listopada ove godine spomenuti vrtlar u dvorištu posadio i uzgojio 12 stabljika marihuane. Neke od stabljika dosegle su visinu od preko tri metra.

Sa stabljika je, uvjereni su kriminalisti, potom ubirao cvjetne vrhove koje je u kući sušio i potom skladištio u staklene boce, plastične vrećice i kartonske kutije. Tim botaničarskim radovima ukupno je proizveo 18,2 kilograma marihuane.

U pretresu kuće, točnije na tavanu, policija je pronašla i priručni laboratorij u kojem je, otkrivaju, proizvodio marihuanu namijenjenju za daljnju preprodaju.

Po dovršetku obrade, 44-godišnji je vrtlar uz kaznenu prijavu velikogoričkom Općinskom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku, piše Jutarnji.

Facebook Komentari