Orsag: Bivša cura me psihički i fizički zlostavljala dvije godine

Foto: Instagram

Zagrebačku komičarku Marinu Orsag (41) gledamo u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’. U posljednje vrijeme naišla je na probleme – zbog pandemije morala je zatvoriti stand-up klub Studio smijeha te ja nakon potresa ostala bez doma. No otišla je u Dubrovnik kod najbolje prijateljice i tamo je pronašla novu djevojku, piše Gloria.

– Imam novu djevojku i predivno mi je. Jako sam sretna i zadovoljna – govori Marina. Iako sada ima sreće u ljubavi, nije uvijek bilo tako. Jedna djevojka ju je zlostavljala.

– Uključivala je psihičko i fizičko zlostavljanje s manipulacijama i financijskim iskorištavanjem. Najgore je što se uopće nisam snašla – i što sam doživjela svojevrsni Stockholmski sindrom – pa je to trajalo oko dvije godine. Teško je prihvatiti da se nalaziš u takvoj situaciji, ni sada mi nije lako govoriti o tome, no svojim primjerom želim pomoći onima koji se nađu u sličnom problemu. Želim da znaju da nisu sami, da nisi manje inteligentna i kvalitetna osoba ako ti se tako nešto dogodi – rekla je Marina.

Svima koji proživljavaju isto poručuje da si ne dopuštaju da ih nasilna osoba uvjeri da su si sami krivi za to što im se događa.

– Niste sami i zato pokušajte naći nešto za što ćete se uhvatiti da vas izvuče iz toga – kaže Orsag, prenose 24sata.

Facebook Komentari