Jeste li znali da je Angelina Jolie bila u vezi sa ženom u koju se zaljubila na prvi pogled te se zamalo s njom i vjenčala?

Holivudska zvijezda Angelina Jolie u nekoliko je intervjua kazala kako je između brakova s Johnnyjem Leejem Millerom i Billyjem Bobom Thortonom bila zaljubljena u ženu. Na setu filma ‘Foxfire’ u ožujku 1995. godine upoznala je japansku manekenku Jenny Shimizu.

“Sigurno bih se vjenčala s Jenny Shimizu da tad nisam bila u braku s Millerom. Zaljubila sam se u nju prve sekunde čim sam je ugledala,” otkrila je Angelina u intervjuu dvije godine kasnije.

Slavna glumica tada je ispričala i kako se jako iznenadila što prema Jenny ima jednake osjećaje kao i prema muškarcima. No Angelina se 2000. godine počela se viđati s Billyjem Bobom Thorntonom s kojim se ubrzo vjenčala u Las Vegasu.

Zanimljivo je kako Angelina nije jedina zvijezda s kojom je bila Jenny Shimizu. Sama je 2007. godine u intervjuu ispričala kako je imala intimnu vezu s kraljicom popa, Madonnom. Pjevačica je znala poslati privatni avion po Jenny svaki put kad bi poželjela biti s njom. “Bila sam joj tajna strast i dostupna u bilo koje vrijeme dana i noći.”

Jenny Shimizu je prije osam godina upoznala Michelle Harper i s njom je u braku od 2014. godine., prenosi RTL.

Facebook Komentari