30.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava HRT-ova voditeljica pokazala je trudnički trbuh: Bliži se termin

HRT-ova voditeljica pokazala je trudnički trbuh: Bliži se termin

HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki (31) ponosno je pokazala poveći trudnički trbuh pozirajući s kolegom Mirkom Fodorom (57). Fotografija je nastala u studiju emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, koju ovaj dvojac vodi.

Maja, koja bi trebala roditi u prosincu ove godine, na fotografiji koju su objavili na društvenim mrežama emisije drži se za trbuh, a Mirko pokazuje rukama prema njoj.

Maji je ovo druga trudnoća. Već ima sina Luku (3) sa suprugom Bojanom, ali otkrila je kako ju je ova trudnoća iznenadila, no cijela obitelj se veseli prinovi.

U kolovozu ove godine ispričala je za Večernji list kako joj protječe trudnoća.

– Nasreću, nemam nikakvih tegoba. Osjećam se odlično, puna sam energije i aktivna sam kao i prije. Zaobišle su me i jutarnje mučnine, tako da do sada nisam morala uvoditi nikakve promjene u dnevni raspored – ispričala je Maja.

Maja se mora rano buditi jer ‘Dobro jutro, Hrvatska’ s emitiranjem kreće već u 7 ujutro.

– Ono što mi teže pada jest ustajanje oko 3:30 kako bih stigla riješiti i šminku i frizuru te doći na posao na vrijeme, bez stresa. Nisam spavalica, no na taj se ritam još privikavam – ispričala je prije nekoliko mjeseci Maja, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike