Kineski horoskop: Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati u vezi

Evo što kineski horoskop kaže o kompatibilnosti znakova u njihovoj podjeli po skupinama:

Štakor, Zmaj, Majmun

Štakor, Zmaj i Majmun se smatraju inteligentnim i konkurentnim životinjama. Usmjereni su prema cilju te brzo reagiraju. Štakori, Zmajevi i Majmuni dobra su kombinacija u zajedničkom radu i ljubavnom partnerstvu jer svi posjeduju hrabrost i lukavi su, prenose 24sata.

Bivol, Zmija, Pijetao

Ovi se znakovi smatraju dubokim misliocima. Uporni su, uvijek teže za višim ciljevima te dobro znaju što žele. Bivol ima izdržljivost, ali može biti dosadan, a Zmija je vrlo diplomatska i podmukla na svoj način. Pijetao je glava grupe i uvijek je samopouzdan bez obzira na neuspjeh.

Pas, Konj, Tigar

Ova se skupina smatra slobodnim duhovima kineskog zodijaka.Oni uvijek traže slobodu i nikada ne žele biti sputani. Uz njihovo samoodređenje dolazi sebičnost i strast. Tigar je uzbudljiv i žestok, dok je Konj tvrdoglaviji i neovisniji. Pas donosi odanost grupi i daje joj osjećaj iskrenosti.

Zec, Svinja, Koza

Oni su znakovi kineskog horoskopa kojima je važno ugađati drugim ljudima. Ovaj je trojac je često poznat zbog svoje ugodne naravi i slaganja s drugim ljudima, ljubavno su nastrojeni, ali ih se može se smatrati dosadnima, pa i kukavičkima.

Zec se može isključiti od svih, a Koza je oličenje skromnosti i uljudnosti. Svinja je poznata kao najvelikodušnija, najiskrenija i najčasnija od svih životinja u zodijaku.

Štakor je najkompatibilniji sa Zmajem, Majmunom ili Bivolom. Najmanje su kompatibilni s Kozom, Konjem ili Zecom jer mogu biti za njih neodlučni, dosadni i vrlo plahi.

Zmija se dobro slaže sa Zmajem ili Pijetlom. Oni imaju slične stavove i načine komunikacije te se dobro razumiju. Suprotno tome, sugerira im se da se drže podalje od Tigrova i Zečeva jer se mogu pogrešno razumjeti i imati puno sukoba.

Konj savršeno odgovara Zecu. Oboje su donositelji odluka, maštoviti i prirodni vođe. Najgori par za Konja su Bivol i Pijetao jer se nikad neće međusobno podržavati i steći povjerenje.

Najbolji partneri za Svinju su Ovca i Tigar. Svi su ovi znakovi obiteljski orijentirani i međusobno bi se držali visokih standarda. S druge strane, najgori su partneri za Svinju Zmija i Majmun jer nikad neće doživjeti emocionalnu bliskost, prenosi The Sun.

Facebook Komentari