Što horoskopski znak govori o vašem bivšem partneru

Prekidi nikad nisu lagani, ali, kako izreka kaže, nije svako zlo za zlo. Postoji mogućnost da vas je i to (na kraju bolno) iskustvo naučilo nečemu novom, a astrolozi tvrde da na to velik utjecaj ima i horoskopski znak vašeg bivšeg partnera/ice, javlja N1.

“Thank you, next”, rekla bi Ariana Grande. Evo što horoskopski znak govori o vašem bivšem/oj, odnosno što ste od njih mogli naučiti.

Ovan

Veza s Ovnom zasigurno vas je naučila strpljivosti. Ovim znakom vlada bog rata te imaju mnogo energije za svađu. Ovnovi imaju toliko energije i snage volje da se uvijek žure i žele da sve bude po njihovom. Zahvaljujući tome što ste svjedočili tome u vezi, dobili ste vrijednu lekciju o strpljenju. S Ovnom ste naučili za što se vrijedi boriti, a za što ne

Bik

Veza s Bikom učila vas je o rastu. Oni su veoma tvrdoglavi i robovi su rutine. Vjerojatno ste redovito svjedočili njihovoj nemogućnost da se maknu s mjesta i odustanu od nečega. Međutim, nespremnost Bika da se promijeni naučila vas je važnosti vašeg osobnog rasta.

Blizanci

Blizanci su vas naučili lekciju o komunikaciji. Blizanci vole razgovarati o baš svemu. Ovo vam je ponekad možda išlo na živce, pogotovo jer su se uvijek predomišljali. Iako je ovo možda smetalo vašem odnosu, naučilo vas je važnosti komunikacije.

Rak

Rak vas je naučio koliko je važna ljubav. Oni mrze biti sami i najdraža im je stvar na svijetu biti s nekim koga vole i raditi lijepe stvari za tu osobu. Ovo ponašanje, posebno ako je pretjerano, može djelovati pretjerano i kao da vas guše. Iako vam je u nekom trenutku možda bilo previše svega toga, naklonost Raka pokazala vam je kako voljeti.

Lav

Od Lava ste vjerojatno naučili kako praštati. Lavove prati glas egocentričnih osoba, no njihov fokus na sebe i općenito širu sliku života od samo ljubavi ne znači da im nije bilo stalo do vas. Zbog toga vas Lavovi mogu naučiti kako oprostiti. I oni su samo ljudi (iako ponekad za sebe misle da su i više od toga).

Djevica

Djevica vas je učila razumijevanju. Djevice je vrlo teško čitati. Često su hladni i zatvoreni. Međutim, u njima postoji topla strana. Djevici je teško pustiti nekoga unutra – više se vole držati na distanci pa da biste bili u vezi s Djevicom, morali ste imati puno razumijevanja.

Vaga

Vaga uči kako biti zahvalan na sitnicama. Najvjerojatnije su se tijekom veze prema svakom danu odnosili kao prema poklonu i uzbuđivali se zbog svega. Iako ste zbog toga možda kolutali očima tijekom veze, ovo je zapravo bio dar zahvalnosti – nauči biti zahvalan za svaki dan.

Škorpion

Škorpion uči ravnoteži. Škorpioni nisu loši ljudi, oni su samo intenzivni. Oni žive za dramu, za mučne afere i ljubomoru. Iako je to vašu vezu vjerojatno učinilo zabavnom i uzbudljivom, moguće je da je za vas bilo emocionalno iscrpljujuće. Naučili ste da strast treba ravnotežu sa stabilnošću da bi potrajala.

Strijelac

Bivši Strijelac vas je naučio neovisnosti. Strijelac je putnik zodijaka. Oni vole isprobavati nove stvari – stalno. Iako ste možda nekad željeli ostati unutra i pogledati film, oni su vjerojatno željeli izaći. Ovo je možda bila bolna točka u vezi, ali vas je naučilo važnosti neovisnosti. Iako ste možda željeli biti sa svojim partnerom 24/7, Strijelac vam je pokazao da ponekad možete i bez njega.

Jarac

Jarci uče kako pustiti kad treba. Jarci ništa ne zaboravljaju, oni će izvući neki detalj star godinama i predbaciti vam zbog toga. Skloni su nemilosrdnosti i uvijek se drže negativnog. Zbog toga ste u ovoj vezi sigurno naučili koliko je za zdrav odnos važno pustiti i oprostiti, prenosi Index.

Vodenjak

Uz Vodenjake učite važnost suosjećanja. Oni mogu izgledati temperamentno i beskompromisno, ali to je zato što su duboki mislioci koji brinu o svemu. Ova vas je veza naučila suosjećanju prema drugima jer nikad ne znate kroz što netko prolazi. Na tišinu i ćud naučili ste odgovarati ljubavlju i suosjećanjem, što je najveći dar od svih

Ribe

Ribe, najosjetljiviji znak zodijaka, uče važnosti upravo toga – osjetljivosti. Jednostavno osjećaju više od ostalih. Reći nešto neljubazno ili oštrim tonom glasa lako im može povrijediti osjećaje. Ovo vas je ponašanje možda živciralo, ali i naučilo kako biti pažljiviji i ljubazniji. Riječi su moćne; mogu i ozlijediti i izliječiti ljude. Osjetljivost na Ribe naučila vas je da budete osjetljiviji na druge.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode.

Facebook Komentari