Izabel Kovačić rodila je dječaka

Izabel Kovačić (27) i hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (26) dobili su, kako doznajemo, prvo dijete. U njihovu obitelj stigao je dječak, a Izabel je rodila u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i to carskim rezom, piše Story.

Izabel je dugo skrivala trudnički trbuščić, čime je zaintrigirala mnoge fanove na društvenim mrežama. No posljednje dane trudnoće ispunila im je želju i objavila nekoliko fotografija u pripijenoj odjeći koja joj je istaknula trbuščić.

Par je svoju vezu započeo prije deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj gdje su 2017. izrekli sudbonosno ‘da’. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium.

Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo.

Mnogi ih često nazivaju ‘savršenim’ parom. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se svijetu pokazati koliko se vole. Često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama, prenose 24sata.

Facebook Komentari