Pjevaču dijagnosticirali tumor, strašne vijesti podijelio s fanovima: U šoku sam, ali borit ću se koliko mogu

Britanski pjevač Tom Parker, koji je pet godina proveo u popularnom bendu The Wanted, otkrio je kako boluje od tumora na mozgu. Objavio je kako su mu liječnici dijagnozu rekli prije šest tjedana, a tumor koji ima ne može se operirati. 32-godišnji pjevač o svemu se oglasio i na svom Instagramu.

“Bok svima, vrijeme je da otkrijem zbog čega nisam ništa objavljivao na društvenim mrežama posljednjih tjedana. Ne postoji lagan način da ovo kažem, ali na žalost dijagnosticirali su mi tumor na mozgu i već sam na liječenju. Umjesto da šutim o svemu, odlučio sam u jednom intervjuu otkriti sve što se događa. Supruga i ja smo u šoku, ali borit ću se protiv bolesti koliko god mogu. Ne želimo sažaljenje, već pozitivnost i ljubav. Bit će ovo teška bitka, ali uz vašu potporu i ljubav pobijedit ću ovo”, napisao je pjevač na Instagramu.

Parker je dao intervju za britanski časopis OK! skupa sa svojom suprugom Kelsey Hardwick. Par je otkrio kako su im liječnici priopćili da je ovaj tumor najgori mogući scenarij te da je terminalan.

Pjevač je tijekom ovoga ljeta imao dva napadaja zbog kojih je bio u i bolnici, a on i supruga nisu ni slutili da boluje od tumora. Priznao je kako je i dalje u šoku te da ne može skroz prihvatiti strašnu vijest, no odlučio se za kemoterapiju koju su mu liječnici preporučili, piše Dnevnik.hr

Facebook Komentari