I Lindsey Vonn je na čekanju, zbog korone su odgodili svadbu

Dobre stvari događaju se strpljivima, kaže bivša skijaška svjetska prvakinja Lindsey Vonn (35). Amerikanka u sretnoj je vezi s kanadskim profesionalnim hokejašem P.K. Subbanom (31), a planove za vjenčanje kvari im pandemija korona virusa.

– Izgleda kao da sve radi protiv nas. Zbog pandemije i dalje održavamo našu vezu na daljinu. Ja ne mogu u Kanadu, a PK i njegovi roditelji ne mogu u Ameriku – rekla je Vonn za magazin People.

Vonn i Subban zaručili su se u kolovozu prošle godine i planirali su proljetos i stati pred oltar, ali im je planove pokvario lockdown.

– Sad smo u slatkom iščekivanju, ali ni PK, ni ja ne brinemo se oko toga hoće li ovakva situacija razvodniti našu vezu. Vjenčanja će sigurno biti, ali još nemamo datum i to ne ovisi o nama – priča skijašica koja je već bila jednom u braku i to sa devet godina starijim američkim skijašem Thomasom Vonnom. Vjenčali su se 2007. a brak je trajao šest godina.

Zapravo je Lindsey ‘zaribala’ brak jer je na jednoj dobrotvornoj večeri 2012. upoznala svjetskog golferskog šampiona Tigera Woodsa. Od Thomasa se razvela u siječnju, a dva mjeseca kasnije, u ožujku 2013. počela je vezu s Woodsom. Bili su zajedno dvije godine.

Nakon toga od 2016. je bila godinu dana u vezi s trenerom američkog nogometa Kennanom Smithom, a 2018 je počela vezu s P.K. Subbanom. U svibnju ove godine par je kupio vilu na Beverly Hillsu za oko 7 milijuna dolara u kojoj planiraju živjeti.

Posljednji put bili su zajedno za Božić prošle godine.

– Kad živite zajedno i vidite se svaki dan, 24 sata dnevno, prilično se brzo upoznate. Sad smo zajedno već dvije godine i dobro je da znamo što više jedno o drugo. Mislim da smo se do sad već doista jako zbližili – kaže Vonn, prenose 24sata.

Facebook Komentari