Doherty: Pripremila sam haljinu za sprovod. Želim biti lijepa…

Zvijezda hit serije iz 90-ih ‘Beverly Hills 90210’ Shannen Doherty (49) trenutačno se bori sa zloćudnom bolesti te je zabrinula javnost ozbiljnošću zdravstvenog stanja. Nedavno je rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje. Također, pronašla je i pjesmu koju želi da joj svira na posljednjem ispraćaju, a riječ je o ‘Tears in Heaven’.

Sada kaže kako je pripremila i u čemu želi biti sahranjena.

– Znam u čemu želim otići na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povrijedila – svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo – rekla je Shannen.

Shannen kaže kako se boji ishoda.

– Ne znam što me čeka kada izdahnem i kamo će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama gledati svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i grliti. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi – i dobro i loše – zaključuje glumica.

Rak dojke dijagnosticiran joj je 2015. Tada se izliječila, ali joj se u proteklih godinu dana bolest vratila. Nedavno je izjavila kako je tumor u četvrtom stadiju, pišu 24sata.

Facebook Komentari