20 godina mlađa djevojka Joška Lokasa završila u bolnici

Prije nego što je zagazila ozbiljno u manekenske vode, Jelena Katarina Kapa (27), djevojka voditelja Joška Lokasa, bavila se profesionalnom košarkom. Ipak, zbog režima sportskog života, sada je morala biti podvrgnuta operativnom zahvatu, a o svemu je izvijestila na društvenim mrežama.

– Ako tko pita, ja sam super i sve je dobro prošlo – rekla je Jelena. Zahvalila je svim djelatnicima bolnice u kojoj se trenutačno nalazi na pruženoj pomoći, a za 24sata je potvrdila da se radi o ozljedi koljena.

– Zbog rupture meniska podvrgnuta sam operativnom zahvatu. Ta ozljeda je tipična za sportaše, pa je sigurno da je dugi niz godina posvećenosti košarci uz aktivan život ostavio svoj danak. Operacija je prošla u najboljem redu i ja se dobro osjećam. Ispred mene je period rehabilitacije i vjerujem u uspješan oporavak i vraćanje u normalni ritam života – ispričala je 20 godina mlađa djevojka Joška Lokasa, koji joj je uz majku vrlo velika podrška dok je na kućnoj njezi.

Zdravlje i obitelj su najveće bogatstvo i zahvalna sam što imam svoj mali svemir koji me podržava, inspirira i ohrabruje za svaki novi korak – kazala je crnka koja je prošle godine diplomirala na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu odnose s javnošću u sportu, a prilikom jednog intervjua za Story istaknula je kako joj je najveća podrška u svemu bio dečko Joško i da ju nije pustio na miru dok nije fakultet privela kraju. Dodala je pritom da joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja s kojim je u vezi od 2016. godine.

– Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi
– komentirala je, prenosi Večernji.

Facebook Komentari