Obitelj moli za pomoć: Autom je sletio u vodu u kanalu. Čvrsto vjerujemo da je negdje živ

Jučer je na području Skradnika u Karlovačkoj županiji nestao 59-godišnji Luka Šejić. Visok je 175 centimetara, ima prosjedu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sive radne hlače, sivu košulju i sivo-crne gležnjače.

Katarina Šejić na Facebooku je objavila detalje zbog kojih vjeruje kako je nestali 59-godišnjak živ. Naime, HGSS je pronašao ugašeni automobil u kojem nije bilo ključa, a pojas je bio otkopčan. Sutra u 10 sati kreće akcija pretraživanja okolice.

“Sinoć oko 19:30 je nestao. Naime, išao je kući i sa autom je sletio u vodu koja se nalazila u kanalu. Rampa nije bila spuštena te on nije ni vidio da je tolika količina vode tamo. Od tada mu se gubi svaki trag. Mobitel je ugašen. Danas dopodne aktivirala se i HGSS. Auto su pronašli 500 metara dalje od kanala, ali Luke unutra nije bilo. Pojas je bio otkopčan, auto ugašen i bez ključa. Čvrsto vjerujemo da je negdje živ. Molimo sve ljude dobre volje da se sutra odazovu akciji koja će se održati u 10h. Danas tokom dana HGSS je pretraživao kanal ali ga nisu pronašli. Sutra se akcija nastavlja. Potrebno je što više ljudi jer će se obilaziti i okolna polja koja vode prema kući i koja se nalaze uz samo korito. Dakle, tko može sutra u 10h neka dođe kod kanala (kanal koji vodi prema Skradniku iz Mihaljevića) i od tamo će krenuti daljnja potraga.

Svi koji poznaju Luku znaju koliko je bio dobar čovjek i uvijek spreman svima pomoći. Sada njemu treba pomoć”, piše u objavi, piše Dnevnik.hr

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3358402837530005&set=a.439855422718109&type=3

Facebook Komentari