Priveli 11 huligana nakon kaosa u Županji, 3 policajca ozlijeđena

Umjesto da se nakon zanimljive utakmice Graničara i Hajduka u Županji, gdje su gosti tijesno pobijedili 2-1 i prošli u osminu finala Kupa, priča o nogometu, glavna tema opet su – huligani.

Sve je počelo još prije utakmice, kad se Torcida, u pokušaju ulaska na sjevernu tribinu Stadiona prve hrvatske nogometne lopte, sukobila s policijom, ali i Bad Blue Boysima koji su bili u blizini.

A onda, uspkros lijepoj atmosferi na ispunjenim tribinama, nekih pola sata nakon utakmice – opet neredi.

U parku pokraj autobusnog kolodvora u Županji, u neposrednoj blizini Osnovne škole Ivana Kozarca došlo je do nove makljaže. Čitatelj 24sata snimio je tučnjavu iz auta, a vidi se kako lete baklje i boce.

O svemu se oglasila i vukovarsko-srijemska policija koja je dodala kako je na kriminalističko istraživanje privedeno 11 osoba.

– Jučer, 6. listopada oko 14:55 sati, uoči početka nogometne utakmice između NK Graničar i HNK Hajduk na nogometnom stadionu u Županji policijski službenici su, zbog svladavanja otpora, uporabili sredstva prisile prema skupini gostujućih navijača koji su pokušali neovlašteno ući na nogometni stadion narušavajući javni red i mir prilikom čega su dvojica iz skupine napala dvojicu policijskih službenika. Prilikom uporabe sredstava prisile tri su policijska službenika lakše ozlijeđena, pišu 24sata.

Facebook Komentari