Maja Šuput čeka prvo dijete! Pjevačica je sretnu vijest objavila na Instagramu: Dolazi prinova kao naš najljepši dar!

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila da čeka dijete sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim te je oduševila sve svoje fanove, piše Dnevnik.hr

“Iznenađenjeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reć’ da smo oboje u “7 . nebu ” i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck”, napisala je pjevačica na Instagramu uz preslatku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.

Maja i Nenad su se vjenčali u svibnju prošle godine, a prije toga su u vezi bili dvije godine. Ovoga su ljeta proslavili tri zajedničke godine, a Maja je na društvenim mrežama onda posvetila svom suprugu emotivan status.

“Prije točno 3 godine ušao si u moj život potpuno neočekivano, kad sam se najmanje nadala… iako je prošlo samo 3 imam osjećaj kao da se znamo cijeli život, a točno toliko ti želim da provedeš sa mnom. Sretna ti godišnjica ljubavi moja”, napisala je Maja onda.

Njihova romansa pod povećalom je javnosti od samoga početka, a Maja je na početku veze govorila kako žena u njezinim godinama zna točno što želi, a što više ne želi. Istaknula je kako su se brzo našli u svemu te da uživaju u ljubavi. Zaručili su se na romantičnom putovanju na Maldivima prije dvije godine.

Šuput je inače voditeljica showa “Tvoje lice zvuči poznato” te uveseljava gladatelje svake nedjelje u programu Nove TV.

View this post on Instagram

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Facebook Komentari