Hajduče, uzmi ili ostavi: Dinamo hoće Jaira, ponudio 2,7 mil. €

Jairo da Silva (28) u Dinamu? U samoj završnici prijelaznog roka u HNL-u Dinamo je na Poljud poslao ponudu za brazilskog napadača kojeg želi dovesti na Maksimir.

Zagrepčani su na stol Splićanima stavili 2,7 milijuna eura bruto i ta ponuda vrijedi do ponoći. Odnosno, za Hajduk je to “uzmi ili ostavi”

Navodno sam igrač nema ništa protiv odlaska u redove najvećeg rivala, a ni Hajduk nije imun na takvo što jer, poznato je, svaki milijun Hajduku je nasušno potreban.

Međutim, hajdukovci su prošle zime već odbili ponudu Kairat Almatya od 2,2 milijuna eura za Jaira koji se u dvije godine, otkako je stigao iz PAOK-a za 300 tisuća eura, prometnuo u najboljeg Brazilca koji je igrao za Hajduk.

Odigrao je za to vrijeme 81 utakmicu za splitski klub i zabio 24 gola, ali osim nogometnog umijeća, Jairo je pokazao i ono ljudsko jer je omiljeni lik u svlačionici.

– Ja sam sretan svojim postignućima, ali uvijek može i bolje. Nije mi cilj zabiti što više golova, ali uvijek je dobro zabijati i na taj način doprinositi momčadi – govorio je nedavno, pišu 24sata.

Facebook Komentari