Trump se vozika zaražen: Taj SUV je hermetički zatvoren, otporan i na kemijski napad

Nedjelja navečer. Bolnica Walter Reed. Donald Trump sjeda na stražnje sjedalo crnog SUV-a i s maskom na licu maše okupljenim pristalicama koji su ga došli podržati ispred vojne bolnice.

Trump se provozao samo da bi im mahnuo.

I zahvalio na podršci uoči predsjedničkih izbora u kojima, prema najnovijim anketama, zaostaje za Joe Bidenom.
Stručnjaci i liječnici su, najblaže rečeno, šokirani.

Tko je ovaj cirkus dopustio i zašto?

Zbog političkih bodova Trump je ugrozio zdravlje onih koji ga štite, agenata Tajne službe koji su bili s njim u autu.

A bila su najmanje dvojica.

Oni će dati i život za predsjednika, štite ga od svih opasnosti, ali ne bi trebali biti dovedeni u situaciju da im opasnost ide od onoga kojega štite.

– Svaki čovjek iz tog auta sad mora u karantenu na 14 dana. Mogli bi oboljeti. Umrijeti. Zbog političkog cirkusa na čijem je čelu Donald Trump koji im je ugrozio život zbog predstave. Ovo je ludilo – napisao je na Twitteru liječnik James Phillips iz vojne bolnice Walter Reed.

– Taj SUV u kojem se vozi nije samo otporan na metke, otporan je i na kemijski napad. Hermetički je otvoren. Rizik prijenosa virusa unutra je vrlo visok. Neodgovornost predsjednika je nevjerojatna. Moje misli su s tim dečkima Tajne službe koji su natjerani na ovo – dodao je.

Iz Bijele kuće objavili su kako je to bila samo kratka vožnjica te da su poduzeli sve mjere kako bi se zaštitio predsjednik i oni koji ga prate.

Dodali su i kako se Trump brzo vratio u bolnički apartman.

Ranije je Trump rekao da mu je ovo sve s koronom škola i da je puno naučio.

Ne bi se reklo, pišu 24sata.

Facebook Komentari