Bjelica vodio utakmicu iz bolesničkog kreveta: U nekim situacijama bih „uskočio u ekran“

Trener NK Osijeka Nenad Bjelica pobjedu svoje momčadi protiv Šibenika pratio je u bolničkom krevetu u Zagrebu nakon uspješno obavljene operacije kralježnice koja ga je odvojila od klupe i terena.

Sada za njega slijedi oporavak kod kuće, a za desetak dana ide na kontrolu i vađenje šavova. Bjelica bi se trebao trenerskim obvezama vratiti nekoliko dana uoči utakmice s Lokomotivom koja se igra 17. listopada.

Bjelica je komentirao praćenje utakmice preko prijenosa na laptopu.

– Nekoliko puta sam do sada bio na tribinama, ali ovo je ipak nešto sasvim drugo. Imao sam laptop ispred sebe na bolničkom krevetu, a jasno je da sam se i dopisivao preko SMS poruka sa svojim suradnicima na Šubićevcu. Priznajem da sam bio dosta nervozan jer bih u nekim situacijama „uskočio u ekran“! No, moram reći da sam znao da je sve pod kontrolom, odnosno da će i kolege u stožeru i momčad na terenu odraditi posao, kazao je Bjelica te nastavio:

– Iskreno, početna želja mi je bila završiti prvo poluvrijeme s nulom, uz onakav vjetar protiv kojega smo se borili. Nisam uopće sumnjao da ćemo zamjenom strana na terenu pritisnuti protivnika i da ćemo imati više situacija za šutiranje kao i ubačaja iz centaršuta. Komunicirali smo da moramo više pucati iz dobrih situacija, ubacivati loptu s krilnih pozicija u šesnaesterac i napadati prostor. Tako smo zabili i prvi gol te izborili jedanaesterac, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Bjelica sinoć operiran u Zagrebu

Facebook Komentari