Osvanuo mural Rajka Dujmića

Foto: Facebook

Prije točno dva mjeseca napustio nas je Rajko Dujmić, glazbenik i skladatelj, vođa grupe Novi fosili te dobitnik je Porina za životno djelo. Mnogi se rado sjećaju preminulog glazbenika, a dobio je i mural u čast koji je ‘osvanuo’ na Ravnicama.

Na društvenim mrežama Rajkova udovica Snježana podijelila je fotografiju murala. Napomenula je kako još nije završen i da se osjeća zahvalno na ovom djelu.

Njezini prijatelji na društvenoj mreži i Rajkovi obožavatelji pisali su kako je mural predivan te da ga je Rajko doista zaslužio.

– To je to! Te oči i osmijeh. Zauvijek će biti s nama. Rajko je bio i ostat će legenda – neki su od komentara.

Podsjetimo, nakon što je doživio tešku prometnu nesreću, Dujmić je završio u induciranoj komi, iz koje se nije probudio.

Rajko je sletio s ceste u provaliju duboku 11 metara. Otvorili su se zračni jastuci, ali su mu slomljena dva rebra, a dobio je i snažni udarac u glavu. Kolima Hitne pomoći prebačen je u Rijeku u Klinički bolnički centar na Sušaku, a navodno je potpuno izgubio svijest u kolima Hitne pomoći tijekom vožnje u bolnicu. Od tada su se do danas liječnici borili za njegov život, no nije bilo spasa, pišu 24sata.

Facebook Komentari