Navijači na susretima Vatrenih!

Nastavno na odluku Uefe da dopusti povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona u Uefinim natjecanjima, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je iskoristiti tu mogućnost i omogućiti gledateljima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Odlukom Uefe, nije dopušten dolazak navijača na gostujuće utakmice, piše HNS.

Nakon skoro godinu dana pauze hrvatski navijači ponovno će uživo moći gledati i bodriti svoju reprezentaciju. Pandemija korona virusa zatvorila je stadione diljem svijeta, ali se postupnim popuštanjima i ponovnim otvaranjima pridružila i naša nacionalna vrsta.

Odluka je donesena na sastanku Izvršnog odbora Uefe na kojem je sudjelovao i Davor Šuker kao predstavnik Izvršnog odbora HNS-a. Maksimalni kapacitet tribina bit će 30 posto raspoloživog kapaciteta stadiona što je oko 6000 tisuća sjedećih mjesta.

Hrvatska igra sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir gdje će navijači uživo moći pogledati Vatrene dok će u studenom navijači uživo gledati i Portugal na Poljudu.

Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku.

Cijene ulaznica:

Zapad sredina dolje: 250 kuna

Zapad dolje: 150 kuna

Zapad gore: 100 kuna

Sjever dolje: 60 kuna

Sjever gore: 60 kuna

Važno je napomenuti da će se ulaznice moći kupiti isključivo putem interneta uz ispisivanja ulaznica kod kuće, prenose 24sata.

Facebook Komentari