Čekala ga je pred oltarom, a on je tvrdio da Uber kasni. Nije se pojavio, a zavlačio ju je tri sata

Medicinska sestra Sasha Aristide (29) ostala je slomljena srca kad je njezin partner Kevin Hyppolite (30), s kojim je bila 10 godina u vezi, propustio doći na njihovo vjenčanje, na kojem se okupilo 125 gostiju. Ustvrdio je da se Uber koji je naručio da ga odveze na vjenčanje izgubio.

Nakon tri sata čekanja, Sasha je shvatila da taj brak ne bi uspio i prekinula je njihovu vezu. Govoreći u novom podcastu Real Fix, otkrila je kako je bilo biti nesretna mladenka i kako je preživjela to mračno iskustvo.

– Nisam uopće slutila da se ne planira pojaviti, odnosno da želi zbrisati. Razgovarali smo večer prije i doslovno je rekao: ‘Volim te, jedva čekam da vjenčamo. Razgovarali smo cijeli dan prije vjenčanja. Kad sam shvatila da ga nema, u tom času nisam imala emocija. Ostala sam u šoku, kao u nekom transu – kaže.

Kevin ju je zaprosio još u prosincu 2017. i od tada su planirali vjenčanje. Gledajući unatrag, kaže kako nije bilo naznaka da bi Kevin mogao odustati, a prvi znak bio je kad ju je nazvala cvjećarka na dan vjenčanja i rekla da joj nisu dopustili da postavi cvijeće na mjestu svadbe. Nazvala je Kevina i on joj je rekao da kasni.

– Nisam bila zabrinuta, jer je ceremonija bila tek u 17 sati. Ali, u 13:30, jedna od djeveruša rekla joj je da je njezin brat nazvao mjesto na kojem se trebao održati prijem i rečeno mu je da za danas nije zakazano vjenčanje.

– U mojoj se glavi oglasio alarm – priča Sasha, koja se tad pripremala zajedno sa svojih šest djeveruša u hotelskoj sobi na Long Islandu. No kad su gosti počeli pristizati, pokazalo se da ih na mjestu na kojem se vjenčanje trebalo održati nisu primili, uz pojašnjenje kako nisu primili uplatu za vjenčanje.

Unatoč Sašinim naporima da pronađe budućeg supruga, nije uspjela. Rekao joj je da je njegov Uber zakasnio.

– Do zadnjeg trenutka govorio je da dolazi, da je na putu… a zapravo je lagao – kaže Sasha. Nekoliko tjedana nakon toga, Kevin je došao do nje, no njihov je odnos narušen nepovratno.

– Prekinula sam vezu, učinio bi to svatko tko imalo drži do sebe – kazala je, rekavši kako se nada da će pronaći čovjeka koji će biti vrijedan toga da zasnuje s njim obitelj.

Kad su ga zatražili za komentar, Kevin je rekao da se nije pojavio na vjenčanju, no tvrdi da to nije bilo namjerno, već se tako dogodilo. Rekao je da su njegovi razlozi osobne prirode, te da je pokušao vratiti Sashu ali ona to – ne želi, prenosi The Sun.

Sasha je izdala i knjigu o svom iskustvu ’10 godina nestalo u 10 minuta: Kritični znakovi da ćete ostati sami pred oltarom’, prenose 24sata.

Facebook Komentari