Babić poludio na Hrgovića: J**i se! Ti si sramota! Razbit ću te!

Screenshot: Youtube

Sukob (po)najboljih hrvatskih teškaša Filipa Hrgovića (28) i Alena Babića (29) otišao je već daleko od naših granica.

Obojica imaju utjecajne strane menadžere i promotore, Filipa vode Eddie Hearn i Kalle Sauerland, a Babića Dillian Whyte. Zato su i britanski mediji u svijet prenijeli sukob, svađe i netrpeljivost dvojice Hrvata.

Obojica su trenirala kod Leonarda Pjetraja, Babić je često sparirao Hrgoviću, a prepucavanje je počelo davno. Filip je Alena nazvao običnim izbacivačem (jer je radio u noćnim klubovima), Babić mu je uzvratio da se bori s “letvama” i da je dobio dvoranu i sve uvjete “jede srebrnom žlicom” i cijelo ga vrijeme izaziva na meč.

No, ovaj su put otišli veliki korak dalje…

Sky Sports uoči večerašnje Babićeve borbe pustio je Alenu na mobitelu video poruku Filipa Hrgovića, u kojoj mu je Hrga, između ostaloga, poručio:

– Ako ovako nastaviš, nećeš dobiti šansu ni razgovarati sa mnom!

Babić je pogledao poruku pa poludio:

– Pa imam priliku razgovarati s tobom sad. J**i se! Sj**at ću i tebe i tvoj tim! Sad bih razbio mobitel da je moj – govorio je pružajući pametni telefon natrag novinaru:

– Uzmi to i makni mi ga s očiju! Ma on je klasnični nasilnik, ali s njima se bavim cijeli živiot. Dobit će on svoje – nije se zaustavljao Alen.

A onda je opet zaigrao na kartu Hrgovićevih suparnika:

– Ja se borim sa stotim na rang listi, prošli suparnik mi je bio 61. A njegov je bio 680.! Hrgović je sramota! Treba zabraniti takve borbe, nokautirao je čovjeka koji je pet dana prije prihvatio borbu. Dali su mu nešto eura i nokautirao ga je. Kakav je to čovjek?!

Iako je “trash talk” uobičajen u (borilačnim) sportovima, ni jedan slavniji hrvatski borac nije se ugledao na jezičave strane. Dok nije krenulo prepucavanje dvojice Hrvata.

Blo kako bilo, mnogi će reći da su pretjerali, ali u boksačkom svijetu to im može samo pomoći. Nakon ovakvih epizoda, i Englezi bi mogli organizirati njihovu borbu i napraviti od nje spektakl.

Podsjetimo, Hrgović ima omjer 11-0 i po Boxrecu 32. je teškaš svijeta, ali čak šesti izazivač po IBF federaciji. Dok se Babić (4-0) tek probija u vrh i 70. je teškaš svijeta, pišu 24sata.

Facebook Komentari