Želite da se ponovno zaljubi u vas? Pokušajte s ova tri načina

Ljubav ima puno aspekata, poput emocionalne i fizičke privlačnosti, kompatibilnosti, naklonosti i predanosti. Dakle, kad muškarac kaže da se možda odljubljuje, često je slučaj da su navike, poštovanje, predanost i kompatibilnost još uvijek tu, ali razlika je u tome što ga više jednostavno ne privlačite, prenose 24sata.

Svi znamo koliko je lijep početak veze. Leptirići, neočekivani darovi, spontani izlasci, iznenađenja i slično. Sve su te stvari pridonijele njegovoj početnoj emocionalnoj i fizičkoj privlačnosti prema vama.

Kada prođe određeni period i kada vi mislite da ste već skoro sve skupa prošli, vaš dečko ili suprug mogao bi početi osjećati da se između vas dvoje nešto promijenilo i da nešto nije u redu.

Pa kako riješiti ovaj problem i natjerati muškarca da se ponovno zaljubi u vas?

1. Dajte mu prostora

Zaista je važno da oboje dobijete malo prostora i potrošite to vrijeme na sebe. Ne samo da ćete se osjećati bolje preusmjeravanjem energije u vezi, već ćete se i ponovno povezati s prijateljima, obnoviti stare hobije i vratiti onu energiju koju ste imali na početku veze.

Čak i ako živite zajedno, možete izdvojiti određeno vrijeme za fokusiranje na svoje stvari u nekoj drugoj sobi ili nakratko izaći vani. Kasnije ćete shvatiti koliko vam je druga osoba ipak važna.

Jednom kada oboje budete imali prostora i energije, više ćete cijeniti jedno drugoga.

2. Pokušajte zajedno nešto novo

Zbog navika i lijenosti ponekad se ne želimo truditi poboljšati vezu nego jednostavno odaberemo lakši način, a to je prekid. Često ne ulažemo trud u to kako bi vratili strast ljubavi. Ako nešto prvi put radite zajedno, to će vas zbližiti i pomoći vam da steknete povjerenje i naklonost jedno prema drugom. Zato kada shvatite da se vaša ljubav polako gasi probajte si planirati aktivnosti koje niste radili.

Da biste postigli istu razinu bliskosti koju ste nekad dijelili, morate stvoriti neke nove uspomene koje će vas opet zbližiti.

3. Otvorite mu se

Sjajan način da ga natjerate da se ponovno zaljubi u vas je da mu pokažete da vam je stalo, izrazite emocije, objasnite mu zašto je važno da probate ispraviti greške.

Rečenice poput ‘Osjećam se dobro kad …’ ili ‘Osjećam se sigurno kad …’, signaliziraju koliko je on vama zaista važan.

Ljudi su emocionalna bića, bitno je objasniti mu razloge zbog kojih je on vama bitan i naglasiti kako se osjećate.

Natjerati muškarca da se ponovno zaljubi u vas lakše je nego što mislite. Sve je u tome da budete prirodni, slobodni, zabavni i otvoreni. Muškarci vole sretnu ženu koja će im otvoriti svoje srce. Otvaranje vašeg srca potiče ga na isto.

Kad postoji uzajamno poštovanje i kompatibilnost, moguće je ponovno pronaći tu emocionalnu vezu, piše Your Tango.

Facebook Komentari