Manekenku i glazbenika opet napali zbog fizičke razlike: Pa njena stražnjica je veća od tebe

Plus size manekenka iz Obale Bjelokosti, Eudoxie Yao, i njezin dečko, gvinejski glazbenik Grand P postali su pravi hit zajedničkim pojavljivanjem u javnosti. Njihova neobična ljubavna priča završila je u brojnim medijima.

On ima rijedak genetski poremećaj progeriju, koji je utjecao na njegovu visinu, a Yao se diči svojim oblinama. No njima to ne smeta, tvrde kako je njihova ljubav jača od svega.

Na društvenim mrežama nerijetko objavljuju zajedničke fotografije, a na jednoj od posljednjih objava istaknuli su kako su slavili Dan neovisnosti, koji se u Gvineji obilježava 2. listopada.

– Sretan Dan neovisnosti mojoj drugoj državi Gvineji – napisala je Eudoxie u opis ispod objavljenih fotografija.

Eudoxie je za tu priliku odjenula bijelu majicu i suknju te crvene cipele, a Grand P odabrao je crvenu odjevnu kombinaciju – hlače, majicu i tenisice.

Njihovi pratitelji ponovno su ‘zapeli’ za fizičku razliku između njih pa su neki od njih manekenki poručili kako im se sviđa, ali ih jako živcira s ovakvim objavama.

– Pa njena stražnjica je veća od tebe – uputili su komentar glazbeniku.

No ima i onih koji ih potiču da ostanu zajedno ako se doista vole.

– Ako vas uistinu veže iskrena i nesebična ljubav, smatram da je to vrlo dobro i fantastično. Ne poznajem vas, ali nadam se da ste ozbiljni s ovim gospodinom – poručio je manekenki jedan od pratitelja.

Ovom se paru nerijetko predbacuje da su sve inscenirali kako bi zadobili medijsku pažnju, no glazbenik kaže kako je riječ tek o hejterima te da je Eudoxie ‘njegova velika beba’.

Eudoxie je njezin osebujan izgled priuštio iznimnu popularnost u Africi, a uz to što je plus size model, često se pojavljuje u tamošnjim emisijama.

Inače, Grand P se kandidirao za gvinejskog predsjednika. Francuski mediji pišu kako je kandidaturu službeno objavio, a izbori će biti u Gvineji 18. listopada.

– Slušajte me, stupit ću na snagu. Svi me morate podržati – rekao je glazbenik u videu koji je objavio na Facebook profilu, pišu 24sata.

Facebook Komentari