Trumpa su prebacili u vojnu bolnicu: Dobio je koktel lijekova

Narodnu Republiku Kinu je razljutio također i američki predsjednik Donald John Trump, koji je prošlog tjedna potpisao zakon kojim se jačaju odnosi između SAD-a i Tajvana, te time posredno navijestio i američku zaštitu Tajvana u slučaju eskalacije krize s NarodnomRepublikom Kinom

Američki predsjednik Donald Trump prebačen je u bolnicu manje od 24 sata nakon pozitivnog testiranja na korona virus, pišu 24sata.

Prema pisanju američkih medija, Trump je počeo pokazivati ​​”blage simptome” Covida-19 u četvrtak. Danas su izvijestili kako kašlje i ima laganu temperaturu.

Primio je koktel lijekova kao “mjeru predostrožnosti”, rekli su iz Bijele kuće. Riječ je o eksperimentalnom tretmanu sintetičkih antitijela za koronu, rekao je Trumpov liječnik Sean Conley, piše CNN.

– Procjenjuje ga tim stručnjaka i zajedno ćemo dati preporuke predsjedniku i prvoj dami koji su idući najbolji koraci – kaže Conley.

Podsjetimo, Trump je na Twitteru u petaK ujutro objavio da je pozitivan na koronu, a pozitivna je i njegova supruga Melania.

Uskoro više…

Facebook Komentari