Chrissy Teigen je izgubila bebu

Chrissy Teigen (34) i njezin suprug, glazbenik John Legend (41) shrvani su nakon što je manekenka izgubila bebu. Tužnu vijesti Chrissy je objavila na društvenim mrežama uz fotografije iz rodilišta. Naime, Chrissy je početkom tjedna primljena u medicinski centar u Los Angelesu zbog krvarenja koje je trajalo više od mjesec dana u trudnoći.

– Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi tekućinu koja mu je potrebna, unatoč transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dijete sve dok se ne rode, netom prije nego napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dječaka u mom trbuhu zvali smo Jack. Tako da će zauvijek ostati Jack. Jack se jako trudio biti dio naše obitelji i bit će zauvijek – napisala je Chrissy uz potresne fotografije iz bolnice.

Chrissy je naglasila kako je zahvalna što imaju dvoje predivne djece – Lunu i Milesa, ali je svjesna da ne može svaki dan biti savršen.

– U ove najteže dane naših života, žalit ćemo i plakati, ali ćemo se zagrliti najjače i voljeti te proći kroz to – zaključila je Chrissy, pišu 24sata.

Facebook Komentari