Ubijala se od alkohola, imala 108 kg, a danas je objavila fotografiju koja je raspametila sve

Američka glumica, pjevačica te vlasnica modnog brenda Jessica Simpson izgubila je 45 kilograma nakon što je prošle godine rodila treće dijete, malenu Birdie Mae.

Rezultate napornog vježbanja i odricanja od nezdrave prehrane pokazala je fotografijom na Instagramu. Pozirala je u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu na Hidden Hillsima, dok je na obzoru zalazilo sunce.

– Započinjem tjedan stavom ratnika u skladu s ljepotom zalaska sunca, napisala je ispod fotografije i napravila referencu na pozu ratnika Virabhadrasane, koja je nazvana po Virabhadri, divljem mitološkom hinduističkom ratniku i utjelovljenju Šive.

Jessica je tako još jednom pokazala vitku liniju u sportskim tajicama s životinjskim printa i sportskom crnom grudnjaku.

Joga je postala dio svakodnevne rutine Jessice Simpson, a također je počela prodavati liniju sportsku odjeću Jessica SImpson Collection.

Otkako je s osnivačem Nine Westa surađivala na izradi cipela pokrenula je 2005. tvrtku koja se bavi dizajniranjem i prodajom odjeće, torbi, sunčanih naočala, nakita, cipela i parfema, ali i drugih artikala.

Nakon treće trudnoće imala je 108 kg, koji su prijetili ugrozi njezina zdravlja, pa se nakon poroda u ožujku 2019. obratila se dugogodišnjem treneru Harleyju Pasternaku za pomoć. Tri trudnoće u osam godine ostavile su traga na njezinoj liniji, a ona je htjela izgledati kao prije.

Njezina dnevna rutina sadržavala je obveznih pet koraka na putu do cilja: hodanje, vježbanje, zdrava prehrana, najmanje sedam sati sna i odruzanje od tehnologije na sat vremena.

Jessica Simpson je udana za bivšeg NFL igrača Erica Johnsona od srpnja 2014. godine. Ponosni su roditelji 8-godišnje Maxwell i sedmogodišnjeg Acea, piše Jutarnji.

Facebook Komentari