Emotivna Hefnerova udovica: Bila sam cijenjena, hvala ti

Manekenka Crystal Harris (34), 60 godina mlađa udovica Hugha Hefnera, posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom suprugu na treću godišnjicu njegove smrti.

– Tri godine. Teško je povjerovati. Hvala ti što si uvijek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nježnosti i što si mi omogućio da se uvijek osjećam iznimno važnom i cijenjenom. Svih 10 godina. Bit ću ti zauvijek zahvalna – napisala je na Instagramu uz zajedničku fotografiju s pokojnim suprugom.

Pratitelji su joj u komentarima pružili podršku i poručili joj kako ju je Hefner doista volio.

– Predivno je što još uvijek imaš lijepih riječi za njega. Bio je sretan što te imao. On je tebe obožavao – pisali su joj. Crystal se svakome posebno u komentaru zahvalila na lijepim riječima.

Crystal Harris se za Hugha, od kojeg je mlađa 60 godina, udala 2012. u Playboyevoj vili u Los Angelesu. Hefner je pred kraj života bio potpuno nemoćan, nije mogao hodati sam. Preminuo u 91. godini prirodnom smrću. Bio je glavni urednik Playboya, gdje se Crystal pojavila s 24 godine.

Svi su manekenku smatrali sponzorušom te su kružile priče kako je s njim samo zbog novca. No nebrojeno je puta dokazala kako nije tako.

– Pratila ga je na sve liječničke preglede te je učinila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže – ispričali su njegovi prijatelji nakon što je preminuo.

Hefner je Harris ostavio 35 milijuna kuna i vilu na zapadnoj obali. Priznala je kako je potpisala predbračni ugovor prema kojem Hefnerovu ostavštinu dijeli s njegovo četvero djece.

Crystal je danas u vezi s inženjerom Nathanom Levijem. On je prvi muškarac s kojim je viđena u javnosti nakon Hefnerove smrti, prenose 24sata.

Facebook Komentari