Užas u SAD-u: Braća silovala sestru (12), ostala je trudna, a njih sud na kraju oslobodio

Dva brata stara 22 i 18 godina, pripadnici amiške zajednice, više su puta silovali svoju tada 12-godišnju sestru. Zločin je otkriven kad je djevojčica zatrudnjela, a njen liječnik obavijestio socijalne službe, prenose 24sata.

Prema rezultatima istrage, dvojica braće svoju su sestru silovali najmanje šest puta. Djevojčica koja danas ima 13 godina, je u međuvremenu rodila, a istražitelji su potvrdili da je otac djeteta jedan od braće.

Dva silovatelja su prvo bili optuženi za silovanje i incest, no nakon toga je optužnica promijenjena u “seksualno zlostavljanje djeteta”. Unatoč težini zločina braća neće ići u zatvor. Državni tužitelj je odustao od suđenja uz obrazloženje da su počinitelji “vrlo nezreli” za svoje godine te da bi ih u zatvoru “žive pojeli”.

Braća će morati proći program Missourija za seksualne prijestupnike, dobili su 100 sati rada za opće dobro i morat će napisati pismo sucu u kojem će opisati kako bi oni zaštitili svoju djecu od ovakvog čina.

Amiši su su pripadnici konzervativne kršćanske skupine u Sjevernoj Americi. Nose tradicionalnu odjeću i odbijaju bilo kakvu modernu tehnologiju, prenosi NY Post.

Facebook Komentari