Hefner bi zečice zatočio u sobici, a spavao je s više od 1000 žena

Vjerojatno ne postoji muškarac koji nije zavidio Hugh Hefneru zbog toga što je svaki dan od jutra do mraka bio okružen mnogobrojnim ljepoticama. Živio je u vili sa svojim zečicama i uživao u životu. Preminuo je na današnji dan prije tri godine u svojoj vili na Beverly Hillsu, a imao je 91 godinu.

Najpoznatiji je po tome što je 1953. osnovao lifestyle časopis za muškarce ‘Playboy’. Prvi broj tog časopisa poznat je po tome što je na naslovnici bila fotografija gole glumice Marilyn Monroe, a prodavao se za 50 centi i objavljen je bez datuma u slučaju da ne bi bilo drugog izdanja. Prvo izdanje se rasprodalo za nekoliko tjedana.

Hefner je još 1992. kupio mjesto na slavnom groblju Westwood Memorial Park za 75.000 dolara i prema njegovoj želji, sahranjen je pored Monroe.

Rođen je u Chicagu 1926., a počeo je kao novinar u Esquireu. Bio je i glavni kreativni direktor tvrtke Playboy Enterprises. Zahvaljujući uspjehu ‘Playboya’ postao je milijunaš, a njegova neto vrijednost u vrijeme njegove smrti procjenjuje se na više od 43 milijuna dolara. Hefner je bio i politički aktivist te filantrop koji je bio aktivan po nizu javnih pitanja, ali i veteran Drugog svjetskog rata.

Godinu dana nakon njegove smrti, zečice su odlučile progovoriti o mračnoj strani života s njim u dokumentarnom filmu ‘Hugh Hefner: The Big Bunny’.

Slovio je kao čovjek koji uživa u blagodatima života, ali očito je znao i pretjerati. U filmu su dame istaknule kakav je bio u svoja četiri zida te kako se odnosio prema njima. Među prvim djevojkama koje su javno istupile o Hefnerovom odnosu prema zečicama bila je Holly Madison (40) koja je sedam godina provela u vili.

Kako bih preživjela noć s njim morala sam biti pijana i drogirana. Nisam to mogla izbjeći i to je bio jedini način da to napravim – priznala je Kendra koja je napustila Playboyevu vilu 2009. godine.

Prije 11 godina je također izašao film o njemu, nazvan ‘Hugh Hefner: Playboy, aktivist i pobunjenik’, ali se u njemu više radilo o njegovoj borbi s vladom, religijom i feministicama.

Hugh ima četvero djece, u desetogodišnjem braku s prvom suprugom Millie Williams (94) dobio je kćer Christie (67) i sina Davida (65), a u braku s Kimberley Conrad (58) dobio je sinove Marstona (30) i Coopera (29). Hefner se ženio četiri puta, a posljednja supruga bila mu je Crystal Harris (34), pišu 24sata.

Facebook Komentari