Tursku glumicu muž zatekao u vrućem klinču sa svojim ocem

Turska glumica Gökçe Bahadır (38) živi život iz sapunica u kojima i glumi. Požalila se nedavno turskoj javnosti kako nema sreće u ljubavi, a ‘procurili’ su i detalji o njezinom bivšem suprugu, glumcu Aliju Sunalu (43). Par se vjenčao 2011., a brak je potrajao samo godinu dana.

– Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali odlučili smo se razići jer nam se putevi razilaze – rekla je tada glumica. Detalje bračnih problema nije otkrivala. Izvori bliski Gökçe tvrde da se njihov brak raspao jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom.

– Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju spriječila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina – otkrio je izvor blizak glumici.

Šuška se kako ih je raskrinkao Ali koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je vidio očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku.

Glumac je od 2018. u sretnom braku s Nazlı Kurbanzade, a imaju kći Narin Sunal (1), pišu 24sata.

Facebook Komentari