Ostojić najveći tragičar izbora: U rodnom Splitu osvojio samo 61 glas, pa na Faceu objavio pjesmu

Ranko Ostojić prometnuo se u najvećeg tragičara ovih izbora. Ovaj SDP-ov veteran završio je tek na trećem mjestu, a u rodnom Splitu osvojio je samo 61 glas, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što su počeli pristizati rezultati sa terena, Ostojić je na svojem Facebook profilu objavio prigodnu pjesmu:

– Gospodo moja draga, Vi ča gledate na me svisoka, Priznajen da crjeno pišen, I ne samo to gospodo, Vengo otkako za sebe znan, Ja van i crjeno dišen, I samo san jedan, Obišni mali čovik, Ča u vene nima plava zrnca, Jerbo je crjena i moja, Od roditeja dana krivca! – uz komentar „Hvala svima, drugarstvo nema cijene!“.

Gospodo moja dragaVi ča gledate na me svisokaPriznajen da crjeno pišenI ne samo to gospodoVengo otkako za sebe…

Gepostet von Ranko Ostojić am Samstag, 26. September 2020

U Splitu je pobijedio Zagorac Željko Kolar, no vodeća pozicija uoči drugog kruga prema pripala je Istraninu Peđi Grbinu.

Takav bi se zaključak mogao izvući iz dosad prebrojenih glasova članova SDP-a koji su birali novog lidera socijaldemokrata, prenosi Jutarnji.

U Splitu je Kolar dobio 258 glasova, dok je Grbinu pripalo 103. Splićanin Ranko Ostojić dobio je 61 glas, a Mirela Ahmetović 16 glasova. U Zagrebu je pak uvjerljivo pobijedio Grbin. On je osvojio 456 glasova, Ostojić 277, Kolar 261, a Mirela Ahmetović179 glasova. Autsajderu Marinu Percanu pripala su 4 glasa, piše Slobodna Dalmacija.

Facebook Komentari