Zapalila internet: J.Lo servirala grudi 25 godina mlađem kolegi

Foto: Youtube print scr

Pjevačica, plesačica i glumica Jennifer Lopez (51) svojom figurom i atributima mami poglede gdje god se pojavi. Ovaj put ‘zagolicala’ je maštu fanovima u novom spotu za pjesmu ‘Pa Ti + Lonely’, koju izvodi s kolumbijskom zvijezdom Malumom (26).

Pjesma je oduševila slušatelje, a većina je komentirala kako zvijezde ovog spota imaju odličnu energiju kada su zajedno. Spot je pun strastvenih scena, a u jednom trenutku Lopez se izvija na stolu dok ju pjevač strastveno ljubi.

Većina komentatora pisali su kako Lopez odlično izgleda za svoje godine. Za njezinu liniju zaslužna je zdrava prehrana i redovito vježbanje.

– Što si starija to si bolja. Ti sve što dotakneš pretvoriš u zlato. Kakva bomba je ova žena – samo su neki od komentara na društvenim mrežama. No već su krenula ‘šuškanja’ kako njezin zaručnik Alex Rodriguez (45) nije najbolje prihvatio podatak da mu se djevojka ‘valja’ s drugim muškarcem u spotu.

– Ne može podnijeti gledati J. Lo s drugim muškarcem, iako zna da je to gluma. Ne može si pomoći, iako je svjestan da joj je to posao. On je jako konzervativan. Nitko ne ljubi njegovu ženu – rekao je izvor za strane medije, pišu 24sata.

Facebook Komentari