U Kovačevićevom klubu iza šanka stoji brojač novca….

Thanks to Erik Mclean for sharing their work on Unsplash.

Sada već notorni klub Dragana Kovačevića, uhićenog bivšeg šefa Janafa, koji se nalazi u Slovenskoj 9 u Zagrebu već danima izaziva pažnju javnosti. Index je jučer ekskluzivno objavio fotografije unutrašnjosti kluba koje datiraju iz vremena lockdowna.

Slike pokazuju kako klub baš nije toliko neugledan prostor kako su tvrdili neki od posjetitelja, poput predsjednika Zorana Milanovića i predsjednika zagrebačkog Županijskog suda Ivana Turudića, piše Index.

Uređenju šanka, vidi se na fotografiji, posvetilo se dosta truda, no ono što zaslužuje posebnu pažnju je uređaj iza šanka koji izgleda kao brojač novca.

Bankari: Nema dvojbe, to je brojač novčanica

Kako bi provjerili je li doista riječ o brojaču novčanica, kakav se inače može vidjeti u bankama, s Indexa su razgovarali s dvojicom bankara.

Obojica su im rekli isto – nema nikakve dvojbe da se radi upravo o brojaču novčanica.

Jedan bankar koji radi na šalteru i svakodnevno rukuje s takvim uređajem rekao je Indexu kako svaku dvojbu o tome je li riječ o brojaču novčanica otklanjaju zupčanici za novčanice koji se jasno vide na slici.

Što će brojač novčanica u ilegalnom lokalu koji su posjećivali ljudi iz visoke politike, a među njima i najmanje tri Plenkovićeva ministra, i mjesecima nakon što se u istom prostoru navodno odvila primopredaja mita, jedno je od mnogih pitanja koja se nameću u ovoj aferi, piše Index.

Index je u više navrata jutros pokušao dobiti odgovor na pitanje što brojač novca radi u klubu bivšeg šefa Janafa od Ivane Širić, direktorice firme na koju se vodi klub, pri čemu je vlasnik te firme upravo Dragan Kovačević, no ona nije odgovarala na više poziva.

No brojač novčanica iza šanka je samo dio neobičnih detalja o klubu koji su ovih dana isplivali u javnost.

Na ulazu u klub je kamera, a prema nekim informacijama, posjetitelji, probrana ekipa iz političkog i javnog života, na ulazu su morali ostaviti mobitele, piše Index.

Facebook Komentari