Milanović u Klub dovukao i načelnika Glavnog stožera OSRH; Jedan ministar iz Kluba Kovačevićev rođak

Foto: MORH

Ministri gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, te ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović koji su potvrdili da su bili u Klubu Dragana Kovačevića u Slovenskoj 9 nisu bili ondje u vrijeme lockdowna, doznaje Jutarnji list iz neslužbenih izvora.

Podsjećamo, sva trojica ministara na novinarske su upite potvrdili da su bili u tom klubu, a ministar Josip Aladrović je u rodbinskim odnosima s uhićenim Kovačevićem. Otac Dragana Kovačevića i baka Josipa Aladrovića su brat i sestra, piše Jutarnji list.

Sasvim je izvjesno da su se i u vrijeme lockdowna u klubu u Slovenskoj održavali druženja o čemu su nam svjedočili i stanari te i okolnih zgrada.

Iz Ministarstva obrane Republike Hrvatske na upit Jutarnjeg lista odgovorili su kako je i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH Robert Hranj u dva navrata boravio u prostorijama kluba u Slovenskoj 9 na poziv i u društvu Predsjednika RH.

Na upit koji je bio razlog boravka načelnika Glavnog stožera u Kovačevićevoj tvrtki nije odgovoreno Jutarnjem.

Na upit nije odgovorio ni bivši ministar obrane Ante Kotromanović koji je, prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji, također bio u navedenom klubu u društvu Zorana Milanovića.

Od osobe koja je u Klub dolazila doznali su iz Jutarnjeg da se ondje, pokraj aparata za kavu, nalazio brojač novca.

U Kovačevićevom klubu iza šanka stoji brojač novca….

Facebook Komentari