Janjić nakon trudnoće: Uz sve izgovore, počela sam trenirati

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) i njezin suprug Nenad Medančić (36) prije dva mjeseca dobili su kćerkicu Kaju. Par već ima sinčića Tonija (1), a glumica ne skriva koliko uživa u majčinstvu. No priznaje kako su joj dvije trudnoće ipak ostavile trag.

Na društvenim mrežama objavila je svoje fotografije uz koje se osvrnula na fizički izgled. Priznaje kako je kroz posljednje dvije godine izgubila snagu i dobila na kilaži pa je odlučila napraviti promjenu.

– Uz sve izgovore, od umora do straha, konačno sam sebi rekla ‘prelomi’ i odlučila započeti s treninzima kod kuće – napisala je Nataša. Pozirala je s velikom čokoladom i dodala kako se morala malo nagraditi, ali kako je ovo posljednji put te da kreće u nove pobjede.

Nakon prvog poroda Janjić je izjavila kako treba biti blag prema sebi kada je riječ o nakupljenim kilogramima.

– Deset kilograma viška jednostavno ne idu tako lako i brzo kao prije, a ne osjećam se ni dobro ni poletno…Nadam se da će vrijeme ipak učiniti svoje – rekla je glumica svojedobno.

Nakon što je rodila malenu Kaju, za Story.hr rekla je kako u njezinom domu vlada obiteljska idila, a uz to, Toni i Kaja se odlično slažu.

– Mislim da ni sam još nije svjestan punog značenja toga da ima sestru, ali veseli joj se očarano kao što se veseli bubamari ili leptiru – rekla je Janjić.

Inače, Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva pa je glumica rodila ranije. Uoči Valentinova podijelila je sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova, pišu 24sata.

Facebook Komentari