Cure novi detalji kontroverznog ročišta: Meghan otkazala svog odvjetnika

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Meghan Markle bori se na sudu protiv ANL Associated Newspapers Limited grupacije koja stoji iza britanskog tabloida Daily Mail, Daily Mirror, The Suna i Daily Express, a spor traje još od prošle godine. Glavna rasprava u tom procesu zakazana je za 11. siječnja 2021. godine, što je tek odlučeno na Visokom sudu u Londonu.

Još je jedan detalj iscurio oko spora, a on je još više uzburkao javnost. Naime, Meghan je otkazala punomoć svojem dosadašnjem odvjetniku Davidu Sherborneu. Njezin novi pravni tim predvodit će odvjetnik koji zastupa Naomi Campbell i J.K. Rowling, Justin Rushbrooke.

Mediji pišu kako je razlog zašto je Meghan otkazala punomoć svom odvjetniku taj što nije bila zadovoljna prvim ročištem, ali i to što upravo on zastupa Johnnyja Deppa u sporu protiv The Suna. Meghan želi pružili potporu Amber Heard, Deppovoj bivšoj supruzi u borbi protiv nasilja.

Podsjetimo, Meghan tuži ANL zbog pet članaka u kojima su objavljeni dijelovi rukom pisanog pisma koje je ona poslala svom ocu Thomasu u kolovozu 2018., piše Večernji.

Facebook Komentari