Vanessa Bryant na meti majke: Izbacila me iz kuće i uzela auto

Vanessa Bryant, udovica košarkaškog velikana Kobeja Bryanta nedavno je krenula u pravnu bitku s tvrtkom u čijem je vlasništvu bio sporan helikopter Sikorsky S-76B, Island Express Helicopters, prenose američki mediji. No izgleda kako se sada mora suočiti i s optužbama vlastite majke, pišu 24sata.

Naime, Sofia Laine u intervjuu za Univision otkrila je kako ju je kći izbacila iz kuće i uzela automobil koji je dobila na korištenje. Nedugo nakon oglasila se i Vanessa i iznijela svoju stranu priče.

– Moj suprug i kći su neočekivano preminuli, a moja mama bez srama daje intervju u kojem ružno govori o meni i plače zbog kuće i auta koji ni ne glase na njeno ime. Sakrila je svoj dijamantni nakit, ispraznila stan koji sam joj ja osigurala i spremila namještaj u skladište kako bi ispalo da je ostala bez ičega – rekla je Vanessa i dodala:

– Uzdržavali smo ju posljednjih 20 godina, a ja sam s tim nastavila. Suprotno onome što se pisalo, ona nije bila ni fizički ni emotivno uz mene i moje kćeri nakon što su mi poginuli kći i suprug. Sad vidim što je mojoj mami najbitnije i to me strašno povrjeđuje. Nadam se da će javna rasprava o našim privatnim odnosima ovdje prestati – rekla je za kraj.

Facebook Komentari