Princ Andrew je ovisnik, uzbuđuju ga crvenokose cure

Princ Andrew (60), sin kraljice Elizabete II. (94) i princa Filipa (99), bio je prijatelj s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom te je upleten u razne skandale da je spavao s maloljetnim djevojkama, prenose 24sata.

Ian Halperin uskoro će izdati knjigu pod nazivom ‘Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Powerful Elite’, u kojoj će iznijeti razgovore s desetak žena koje su spavale s princom Andrewem, piše Page Six.

– Većina žena Andrewa je opisala kao pravog gentlemana te su rekle da je pristanak na spolne odnose bio obostran. Jedna je otkrila da je neustrašiv ljubavnik te da ne postoje granice koje neće prijeći u krevetu. Rekla je da ju je apsolutno oduševio, ali onda razočarao jer se više nikad nije javio – kaže Ian.

Jedna žena je, pak, rekla kako je princ Andrew ovisan o seksu.

– Jedna bivša ljubavnica smatra da je postao ovisnik u seksu jer je uvijek bio drugi u usporedbi s njegovim bratom, princom Charlesom. Njihov je odnos usporedila s Williamom i Harryjem. William je oduvijek bio ‘kraljevski materijal’, dok je Harry bio ‘zločest dečko’. Nije dobivao dovoljno pažnje od obitelji pa se osjećao posebnim kad bi mogao odvesti sve te lijepe žene u krevet – govori autor knjige.

Također, Ian Halperin tvrdi kako ne postoje dokazi koji upućuju na to da je princ Andrew spavao s maloljetnicama, no poznato je kako mu je Jeffrey Epstein podvodio djevojke.

– Andrew je bio opsjednut crvenokosim djevojkama pa je Epstein svojim skautima davao naloge da na ulicama traže najljepše crvenokose djevojke do kojih mogu doći – otkriva autor. Također, Epstein je svoje bogate prijatelje ‘držao u šaci’ s informacijama. Andrew ga je svojedobno na koljenima molio da ne oda njegove tajne i nigdje ne spominje njegovo ime.

Facebook Komentari