Houdek: Ja sam super s 50 ili 70 kila manje. Pretilost je vrsta bolesti

Glazbenik Jacques Houdek (39) progovorio je o borbi s kilogramima koja ga prati gotovo cijeli život. U razgovoru za IN Magazin Houdek je problem s pretilošću usporedio s ovisnošću o drogama, s kojom se boriš cijeli život i ona nikad ne prestaje, pišu 24sata.

– I ovo je neka vrsta ovisnosti, bolesti, tereta – govori Houdek.

Već na početku karijere je, govori glazbenik, doživio mobing zbog svoje kilaže. Kaže kako neki kolege glazbenici nisu željeli da potpiše prvi ugovor s izdavačkom kućom upravo zbog toga. Tad ga je podržao Đorđe Novković, koji je rekao da je i s kilogramima poseban i drukčiji od drugih.

– Naravno da nisam super. Super sam s 50 ili 70 kilograma manje, i dalje sam bucmast, ali mi se malo lakše kretati i pjevati – kaže Jacques te tvrdi kako ga debljina sputava u mnogo toga što bi mogao dati.

Glazbenik se osvrnuo i na komentare drugih u vezi njegove kilaže.

– Znam što se dogodi kad me netko nije vidio neko vrijeme pa mi kaže: ‘Joj, što si se udebljao’. Pa znam ja to jako dobro. Imam vagu još uvijek i imam nekoliko ogledala – govori Jacques, koji kaže kako su ljudi ‘liječnici’ čim vide nekog pretilog.

Napominje kako nije fan brze hrane.

– Mislim da je krajnje neljubazno kada nekog sretnete pitati ‘kako to izgledaš, kada ćete se ženiti’. To je rub nepristojnosti – rekao je.

Govori kako debljina nije praktična i da kada nekuda ide uvijek razmišlja kakve su tamo stolice i hoće li nešto slomiti.

Facebook Komentari