Diletta: Da, opet sam slobodna. A kolega mi je rekao da su me zaposlili samo zbog mojih grudi

Znamo je svi primarno kao sportsku novinarku i voditeljicu te vrsnu poznavateljicu talijanskog nogometa, no Diletta Leotta (29) ovih će dana zaploviti u nekim drugim vodama, pišu 24sata.

Naime, ova Sicilijanka uskoro će izdati svoju knjigu “Scegli di sorridere” (Izaberi se smijati), a u kojoj će opisati mnogo nepoznatih detalja iz svog života. Donedavno je jedan od njih bio i prekid veze s boksačem Danieleom Torettom Scardinom.

– Ne poričem ništa, bila je to velika ljubav. U knjizi sam ga nazvala mojom ljubavi iako je sada gotovo, no nemam pravo sada to izuzimati kada su u trenutku pisanja moji osjećaji bili takvi – rekla je za talijanski magazin Chi.

Upravo je taj magazin na osnovi nekih suradnji “zaključio” da je Dilettino srce osvojio Zlatan Ibrahimović. No, to nije bilo ništa više od profesionalnog odnosa.

– Sada sam slobodna i želim iskoristiti vrijeme da upoznam sebe, da mogu gledati film bez da odgovaram ikome. Zlatan? Nikada ne bih bila s oženjenim muškarcem.

Otvorila se Diletta i po pitanju stereotipa prema ženama i sportskom novinarstvu.

– Na početku nije bilo lako; kolega mi je rekao da su me uzeli samo zbog grudi. Naravno, nisam zato napustila Sky, već sam na DAZN-u osjetila da se tržište satelitske televizije počelo mijenjati.

Facebook Komentari