Hrvatska snaha usred Hollywooda zaražena koronom: Moj suprug i sin su također pozitivni

Američka voditeljica hrvatskog prezimena Giuliana Rančić pozitivna je na koronavirus i zbog toga nije došla na sinoćnju dodjelu nagrade Emmy, piše Jutarnji.

“Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je toliko drugačija. Otkrila sam da sam zaražena koronavirusom jer je medijska kuća za koju radim inzistirala na tome da se svi zaposlenici testiraju prije nego što prisustvuju dodjeli”, objavila je Rančić na Instagramu.

Kaže da je sretna što je saznala da je zaražena prije nego što je zarazila ikog drugog.

“Što se tiče zdravlja, dobro sam. Moj suprug Bill i sin također su pozitivni, ali svi se dobro snalazimo i pazimo jedni na druge. Vidimo se na idućem crvenom tepihu”, rekla je, ali nije otkrila imaju li simptome. Sin Edward Duke ima osam godina.

Giuliana Rančić udana je za američkog poduzetnika hrvatskog podrijetla Billa Rančića. Rančićev djed Nikola doselio se u SAD iz Hrvatske, a Bill se obogatio zahvaljujući Donaldu Trumpu, koji ga je učinio svojim pripravnikom 2004. godine u svom reality showu.

Bill je bio voditelj projekta izgradnje Trumpovog međunarodnog hotela i nebodera u rodnom Chicagu, za što je primao plaću od 250.000 američkih dolara. Osim zaposlenja, pobjedom u natjecanju postao je i američka televizijska zvijezda, što mu je kasnije pomoglo u glumačkoj karijeri.

Share This Article